Ska börja.....

Jag ska börja skriva men vet inte om den kommer ut i dag för det är Earth Hour
ikväll så kom i håg SLÄCK :D

The Princess - Chapter 7

Jag gick in på Twitter och gick in på Caitlins.

Miss u Ella but see u soon

Jag log och gick in på min profil och skrev.

Miss u guys but see u soon

Jag gick in och kollade på dom andras Twitter och dom hade skrivit i stort sätt samma.

 


 

Jag satt vi datorn och kollade runt på bloggar och sånt. Jag såg den finna solen gå ner och farmor kom ut. 
"Vist är det fint" sa hon och jag log mot henne. 
"Det är jätte vackert" sa jag och hon nickade. 
"Juste vill du ha mat?" frågade hon jag nickade och log. 
"Vad vill du ha?" frågade hon. 
"Jag vet inte men nått spanskt" sa jag och hon log och gick till han som lagar mat åt oss. Efter ett tag ropade hon igen.
"Det är mat" ropade hon och jag reste mig upp och gick in. På borden stod det massa mat så jag orka inte fråga vad det var för någonting. Vi satte oss och börja äta och det var jätte gott. 
"Va gott det var" sa jag och farmor log mot mig. 
"Vist är det" sa hon och jag nickade. När vi hade ätit klart kände jag mig jätte trött även om jag sov på planet så jag sa god natt och gick och la mig.

*

Jag öppnade ögonen och log lyckligt äntligen i mitt riktiga hem. Jag gick upp och in i min garderob och satte på mig en rosa linne, blå kjol och en turkos cardigan.

BILD

Jag gick in i badrummet och sminkade mig. Sen gick jag ner för trappen.

God morgon gumman” sa farmor när jag kommit ner.

God morgon farmor” sa jag och log.

Frukosten finns i köket” sa hon och jag gick in i köket och där stod värsta buffen, men jag tog bara en smörgås och gick ännu en gång ut på altanen. Jag gillade att vara där. När jag ätit upp min macka kom farmor ut på altanen.

När ska dina kompisar komma?” frågade hon.

Om två dagar tror jag” sa jag och skratta.

Okej men på fredagen alltså en dag efter måste du på presskonferens” sa farmor och jag nickade.

Jag ska ringa Justin” sa jag och gick in och upp på mitt rum.

(Ella/Isabelle=vanligt Justin=Fet)

 

”Heej Babe” sa jag glatt.

 

Hej Beautiful” sa han lika glatt.

”Jag saknar dig” sa jag sorgset.

 

Jag saknar dig med gumman” sa han lika sorgset.

 

”Men vi ses snart eller hur” sa jag lite gladare.

 

Ja om två dagar alltså på torsdag” sa han och jag log stort.

 

”Men jag måste gå nu älskar dig” sa jag.

 

Älskar dig med” sa han sen la vi på.

Längtan efter honom blev bara större och större så jag försökte få ut honom just nu ur mitt huve så jag gick ner till farmor.

Juste Isabelle du ska prova dina klänningar på torsdag” sa farmor när jag kom ner till henne.

Men dom kommer ju då” sa jag sorgset.

Men gör det innan da” sa hon och lämnade mig och jag suckade. Jag gick in i vardagsrummet och la mig i soffan. Jag satte på tv och bläddra runt lite tills jag fastna för något konstigt program. Efter att halva programmet så somna jag.

*

Isabelle du har sovit här hela natten upp nu” sa någon och skaka om mig. Jag öppna ögonen och framför mig stog farmor.

Hela natten?” frågade jag och hon nickade. Jag suckade och gick upp. Jag såg att jag hade samma kläder som igår så jag gick upp och in i duschen. I duschen börja tänka på Justin. Juste dom kommer imorgon. Undra hur dom tar detta det är bara Anna och Fredrik som vet. Hoppas dom tar det bra tänkte jag och sköljde ur balsamet och sköljde bort tvålen och gick ut ur duschen. Jag torkade kroppen och drog på mig underkläderna. Jag gick in i min garderob och drog på mig min vita spets klänning.


Jag gick och sminkade mig lite och gick sen ner.

Farmor var är Antonio?” frågade jag farmor.

Här är jag” sa någon bakom mig och jag hoppade till. Bakom mig stog Antonio och log stort.

Kan inte vi åka till stan eller stranden?” frågade jag och han nickade.

Farmor vi åker till stranden eller stan” ropade jag och fortsatte gå mot dörren. En bekänt öppnade den och jag log stort.

Okej gumman” hörde jag farmor ropa tillbaka. Vi gick mot bilen och ännu en bekänt öppnade bli dörren.

Okej vart ska vi?” frågade Antonio.

Kan vi inte åka till stan först och sen stranden?” frågade jag.

Jo det kan vi” sa han och jag log. Han starta bilen och vi åkte väg. Jag tog upp min mobil och satte i hörlurarna. Jag satte på Domino by jessie j.

Domino By Jessie J

Jag kollade ut och log åt den vackra miljön. Bilen stanna och Antonio klev ur och kom och öppnade min dörr. Jag log tacksamt och stängde av låten. Och vi börja gå mot gallerian.

Vet dom att jag är prinsessan?” frågade jag Antonio.

Nej inte än det är det du ska säga på fredag” sa han och jag nickade. Det var skönt att dom inte hade sakt något för det var väldigt lugnt i gallerian.

”Kan vi inte gå in där” sa jag och pekade på nått café.

”Jo” sa han och vi gick in. Jag sa till Antonio vad jag ville ha och han gick och beställde. Han kom tillbaka med en kaffe och en bulle.

Tack” sa jag och log. Han log tillbaka och vi åt i tystnad tills Antonio bröt den.

Hur tror du dom kommer reagera?” frågade han.

Jag vet inte men hoppas dom tar det bra” sa jag och suckade. Han nickade åt mig och vi åt klart och gick sen. Antonio öppnade dörren och jag klev in. Han börja köra mot stranden och solen va på väg ner så det såg vackert ut. Bilen stanna och Antonio öppnade min dörr. Jag kollade ut över stranden och det var nästan tomt. Jag tog av mig skorna och gick ner till vattnet. Antonio ropade på mig och jag gick med huvet ner sänkt mot honom.

*

När vi kom hem så luktade det mat så jag gick in i köket och där stog Emanuel våran kok och laga mat.

Ska jag hämta farmor?” frågade jag Emanuel och han nickade. Jag gick ut ur köket och mot farmors sovrum. Jag knackade på och ett kom in hördes. Jag öppnade dörren och farmor satt vid sitt skrivbord och fixa med massa papper.

”Det är mat” sa jag och hon reste sig. Vi gick ner och in i köket. Vi åt och pratade mycket sen gick jag till mitt sovrum och startade datorn jag gjorde mig i ordning och la mig i sängen med datorn över mig. Jag gick in på Twitter och Justin hade Twettat.

 

Imorgon åker vi till Spanien kommer bli kul.

Juste dom kommer imorgon tänkte jag och stängde av datorn och somna med ett leende.


ja här har ni det ;)

 


The Princess - Chapter 6

"Vad gör han där?" frågade jag ännu mer nyfiket.
"Han skulle på möten ha några konserter och presskonferens" sa hon och jag nickade imponerat. Och vi satt och prata ett tag om hur allt skulle bli om hon valde att ta tronen men det var upp till henne. Efter ett tag kom Isabelle tillbaka med ett bestämt ansikte.
"Jag har tagit mitt beslut......”

När jag satt på mitt och Justins berg tänkte jag tillbaka på dagen.

När Justin hade berättat att han behövde åka så alla sa hejdå sen åkte han. När hans bil runda hörnet så tog han även med mitt hjärta. Jag kände mig tom utan honom. Jag gick tillbaka till dom andra med en tom blick.

”Han kommer tillbaka snart” hade Ryan sakt och kramat mig. Vi alla satte oss på handdukarna. Vi hade börjat prata men vi blev avbrutna av mig mobil som ringde. Det hade varit mamma som sa att vi skulle komma hem till oss för att v behövde prata. Vi hade plockat ihop allt och gick sedan till bilen och åkte hem.

Och nu sitter jag här precis fått veta att jag är en prinsessa. Ibland vill jag bara försvinna så att ingen hittar mig. Men så lätt är det inte, men tronen var till mig. Jag var tron arvingen mina föräldrar hade viljat se som Spaniens Kron prinsessa. Det var det Antonio sa i alla fall. Jag samlade ihop mig och gick tillbaka hem där dom ville ha ett beslut. Men jag var fortfarande osäker. Jag gick fram till dörren och öppnade den. Inifrån köket hörde man massa prat. Jag gick med långsamma steg till köket.

”Jag har tagit mitt beslut” sa jag och Antonio kolladde nyfiket på mig.

”Jag kan åka till Spanien och lämna detta liv bakom mig, men då måste mina vänner få hälsa på” sa jag.

”Det är såklart dom får hälsa på” sa Antonio sen börja vi prata om hur allt skulle bli.

 

3 Dagar senare:

 

Jag hade precis packat allt och vi hade ljugit för dom andra för när Justin och hans crew är i Spanien så ska dom komma till mig i Spanien fast dom vet inte vart eller hur det ser ut. Dom fick en adress sen kommer dom någon dag. Nu bärde vi in allt i en bil medans alla andra var i skolan. När allt var klart sa jag hejdå och jag åkte i väg med flytt gubbarna och Antonio.
Vi kom till flyg platsen vi checkade in väskorna och satte oss på planet. Planet lyfte och jag somna direkt. Och drömde mig bort där bara jag och Justin fanns. 
*
"Isabelle vi är framme nu" sa Antonio och skaka mig. Jag öppnade ögonen och kollade ut genom flyg plans fönstret. Jag kollade ut över Spanien i alla fall det lilla jag såg och suckade. Jag längtade redan Stratford och Chaz dåliga skämt som Christian alltid skratta åt, jag log åt minnet då Chaz frågade om vi körde hårt och Christan hade börjat as garva. Men det blir väl bra så länge dom hälsar på mig i Spanien.

Kommer” svarade jag när jag kollade tillbaka på honom. Jag kollade ut genom fönstret och reste mig sen upp. Vi gick in i flygplatsen och tog våra väskor.

Det väntar en bil därute så kom nu” sa han och jag skratta men jag gick frivilligt med honom mot dörrarna för att möta ’min’ verklighet. Den varma luften slog i mot oss när vi öppna dörrarna och gick ut jag andades in den friska luften och log.

Gillar du det?” frågade Antonio bredvid mig.

Ja det är precis som om jag har varit här någon gång” sa jag och skratta.

Ja du kommer härifrån men du har aldrig varit här förutom när du var nyfödd” sa Antonio och log. Bilen kom rullandes och han öppnade dörren.

Farmor väntar” sa han och log stort. Jag gick in i bilen och han var inte långt efter. Jag hälsade artigt på chauffören och han åkte i väg mot huset.
När vi kom till grinden och till huset tappa jag hackan.
Tumblr_m0pd6eubnl1qib8pco1_500_large
"Wow stort" sa jag och kollade på det gula/vita huset vi hade framför oss. Antonio nickade samtidigt som han skratta. Bilen stanna och chauffören veva ner fönstret. Börja knappa på någon sak som skulle öppna porten. 
"9422" sa chauffören och grinden öppnades. 
"Varför just 94 och 22?" frågade jag samtidigt som bilen börja rulla mot huset. 
"Det är dina numer du föddes 1994 den 22 juli" sa han och jag nickade förstående. Chauffören hade ännu en gång stannat bilen men nu var vi utanför dörren. Han öppnade dörren och bugade. 
"Ers höghet" sa han och jag skratta det är någonting jag måste lära mig att bli kallade. Antonio klev ur bilen och hälsade. Vi gick upp för massa små trappor men mötte sedan dörren och en bekänt öppnade den och jag kollade storögt på Entrén. Den var väldigt modern inte gammals dags i alla fall.

Tumblr_lwvly13uwh1r5sjr2o1_500_large

Isabelle är det du?” ropade någon jag kollade frågandes på Antonio.

Ja farmor det är jag” ropade jag och hon kom ner för trappan med ett stort leende.

Min lilla ängel äntligen är du här” sa hon och kramade om mig och jag log stort åt att äntligen har kommit till mitt riktiga hem.

Glad att vara hemma” sa jag och hon snyftade till. Jag avbröt kramen.

Farmor jag är här nu” sa jag och hon nickade.

Bara så glad” svarade hon och jag drog in henne i min famn. Vi släppte sen kramen och jag fick hälsa på alla och hon visade mig runt. Vi gick in i köket och det var snygg kan man ju säga.

Tumblr_liferxrzuk1qi62vso1_500_large

Jag trodde alltid att man hade gammaldags stil när man var kunglig” sa jag och farmor skratta.

Nej, det var det vid 1884 ungefär men nu är det nya tider och då blir det nytt här” sa hon och jag log stort.

Jag gillar det” sa jag och hon visade mer. Vi kom in i vardagsrummet och jag log. Det var fint jag gillade det. Det var väldigt mysigt.

Tumblr_lylci3mp6z1qfu2dpo1_500_large

Vi gick vidare och upp för trappen visade mig några gästrum även sitt eget. Men tillslut kom hon till en dörr men hon öppnade den inte jag kollade frågandes på henne.

Öppna” sa hon och gick. Jag tog en djup andetag och öppnade sen dörren. Shit vad fint det var kan man bara säga. Jag hade till och med en egen vedspis. Jag gick runt i rummet och kollade på allt. Jag gillade det mycket. Men det finns en sak kvar tänkte jag och sen slängde jag min på sängen och pusta ut. Den var skön.

Tumblr_lz4xoh3c6b1r010fmo1_500_large

Gillar du det?” frågade någon i dörröppningen jag vände blicken och där stog farmor.

Ja det gör jag det är perfekt” sa jag och hon log stort.

Det finns mer” sa hon och gick in i rummet jag satte mig upp och kollade på henne. Hon gick till en dubbel dörr och öppnade den. Det jag kunde skymta var kläder.

Är det mina kläder?” frågade jag.

Ja allt från Stratford och lite till” sa hon.

Får jag kolla?” frågade jag försiktigt och hon skratta.

Det är ditt Isabelle allt” sa hon och log mot mig jag reste mig och gick sakta fram till farmor och vidare in i min Walk In Closet. Där fanns allt mina kläder från Stratford och massa finna klänningar.

422437_384863418205867_224724690886408_1485631_1912866113_n_large

Jag drog handen genom alla kläder. Jag kollade på farmor och hon log roande. Jag hade aldrig sett såna här finna klänningar i mitt liv.

Du Isabelle du har ett badrum att kolla på också” sa farmor och jag nickade gick in i mitt rum och gick sedan vidare i till ännu en dörr. Jag öppnade den och mitt badrum var STORT. Jag kunde i alla fall få plats med mitt smink tänkte jag och log stort.

Tumblr_lex2j8uslo1qg8cu6o1_500_large

Jag gick ut ur badrummet och farmor hade lämnat mitt rum så jag var själv. Jag gick in i min garderob och tog fram en vit tröja samt shorts eftersom det var så varmt. Jag gick ut i rummet tog min laptop och mina solglasögon. Jag gick ner för trappan och ut på altanen. Jag satte mig ner på en solstol och starta datorn. Den startades och jag kollade ner och skrev mitt lösenord.

Tumblr_lrsgz9b4xd1qcveylo1_500_large_large

Jag gick in på Twitter och gick in på Caitlins.

Miss u Ella but see u soon

Jag log och gick in på min profil och skrev.

 

Miss u guys but see u soon

Jag gick in och kollade på dom andras Twitter och dom hade skrivit i stort sätt samma.


ÄNTLIGEN KLAR!!!! jag nu är den ute så kommentera :) (OM ni vill ha mer)

Ja, jag hoppas nästa kommer imorgon men jag vet inte :/♥


BOFRIEND ÄR UTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OMFG!! Justins nya låt är GRYM!!!
Sen ville jag säga att det blir inget kapitel idag för min mamma
fyller år men imorgon ;)

The Princess - Chapter 5

”A, av mig du är kall!” skrek jag och alla kolla på mig.

”Men du var så het så jag tänkte att du behövdes svalkas lite” sa han och blinka.

”Jag går ner och badar, följer du med Caitlin?” frågade jag och hon nickade. Vi började gå men jag kände dom brännande på mitt ass. Jag vände mig om och öppnade munnen.

”Sluta stirra på våra ass!” skrek jag och dom kolla bort. Jag gick fram till Caitlin och vi gick ner till vattnet. Jag gick och gick tills det kom till midjan. Caitlin var redan i så det var bara jag kvar.


Vi hade hittat maffian gänget och äntligen kunde Isabelle komma hem. Så jag tog i telefonen och slog in Annas numer.

(Anna=Fet / Antonio=Vanlig)

 

Hej det är Anna

 

Hej Anna det är Antonio

 

Å hej

 

Jag vill bara säga att jag kommer och hämtar

Isabelle om några dagar vi har hittat maffia gänget

Du ta henne om vi får hälsa på

 

Såklart när jag berättar allt kommer nog hon säga samma

 

Hoppas det men ni har tur ni kommer nog inte behöva lära henne

Så mycket spanska i alla fall

 

Varför inte

 

Hon har MVG i det hon är jätte duktig

 

Tur men måste boka ett plan nu men vi hörs och ses snart

 

Okej hejdå
Jag gick in på datorn och kollade när planen skulle gå. Ett gick klockan 14.00 här i från och skulle landa där klockan 02.00. Jag ringde ett hotell i Stratford och gick för att packa lite. När klockan blev 15.00 ungefär så åkte jag till flygplatsen checkade in min väska och gick mot själva gaten. Jag visa passet och biljetten sen gick jag på. När jag satt på min plats och planet hade lyft somnade jag. 
"Mr. vi är framme nu" sa en flyg värdinna. Jag kvickna till och gick av planet jag gick och hämtade min lilla väska för att sen ropa på en taxi. Jag kom fram till hotellet betalade för taxin. Jag fick min nyckel och åkte upp i hissen när jag öppnade dörren till rummet så la jag min väska på golvet gjorde mig i ordning och gick och la mig. 

Dagen därpå

Jag gick sakta fram mot deras dörr. Jag tog mig i akt och knackade på det var Anna som öppnade. 
"Antonio det var länge sen kom in" sa hon och flyttade på sig så jag kunde komma in. Jag gick in i hallen och tog av mig skorna. 
"Kom vi går in i köket" sa Anna och log och jag besvarade leendet. När vi kom in så satt det ungar där inne och åt en av dom stack ut och det var Isabelle. 
"Okej ungar ut här i från förutom du Ella" sa hon och Ella blev lite rädd så man. 
"Hej" sa jag på spanska. 
"Hej varför ska jag vara kvar?" frågade hon och jag håller med Anna hon var riktigt duktig på spanska. 
"Du får veta det snart" sa jag och log. 

När dom hade berättat hela historien om mitt riktiga liv att jag egentligen heter Isabelle Sanchez Gonzalez. Och att mina riktiga föräldrar vart mördade av ett maffia gäng som alltid har haft något i mot kungafamiljen och att Anna och Fredrik inte var mina riktiga föräldrar då var inte Ryan min riktiga bror. Jag fick också veta att den ända som fanns kvar i min familj var min farmor. Jag hade också fått en bild av henne och hon var vacker.

Undra då hur mina föräldrar ser ut men det kommer nog snart tänkte jag. Jag satt med tårar i ögonen när han hade pratat klart. 
"Så nu är det ditt beslut vill du ta tronen eller ska Nicolas få göra det?" frågade Antonio som han hade presentera sig som. 
"Nicolas?" frågade jag och han skratta. 
"Han kan bli den nästa tron arvingen om inte du tar den" sa Antonio. Allt blev för mycket så jag reste mig upp och sa.
"Jag kommer snart" sa jag och gick ut genom dörren och till mitt och Justins berg. 

Jag såg chockat efter Isabelle som hade helt plötsligt lämnat platsen bredvid mig. 
"Hon kommer tillbaka" sa Anna lugnande. 
"Vart är hon?" frågade jag. 
"Vid hennes och Justins berg, hon går alltid dit när hon behöver tänka och det är bara hon och Justin som vet vart det ligger" sa hon och log. 
"Vem är Justin?" frågade jag förvirrat. 
"Hennes pojkvän dom har varit tillsammans i ett år snart, men han har åkt i väg" sa hon och suckade. 
"Varför ha......" r han åkt?" frågade jag nyfiket och hon skratta. 
"För att han är artist så just nu är han i Tyskland sen ska han till Frankrike och slutar i Spanien" sa hon och log. 
"Vad gör han där?" frågade jag ännu mer nyfiket. 
"Han skulle på möten ha några konserter och presskonferens" sa hon och jag nickade imponerat. Och vi satt och prata ett tag om hur allt skulle bli om hon valde att ta tronen men det var upp till henne. Efter ett tag kom Isabelle tillbaka med ett bestämt ansikte. 
"Jag har tagit mitt beslut......”


Så hope you like it ;)
Ni vet vad ni ska göra :)
Vad tror ni hon svara?

Pratar :)

När dom pratar spanska med varandra kommer det vara kursiv stil om dom inte översätter.
Så ni bara vet ;)

Ska börja :)

Nu är jag hemma väldigt tidigt. Jag skulle börja skriva i skola med vi hade nationella prov så jag fick inte men nu ska jag börja ;)


The Princess - Chapter 4

"Så ni körde hårt igår?" frågade Chaz denna gång och Christian bröt ut i garv. Medan min rodnad blev allt större Justin drog på sin tröja och la sig bredvid mig. Alla andra skratta.
"Gumman du är söt när söt rodnar" sa Justin och det gjorde det inte bättre så jag bara kysste honom. Han log mot mina läppar så jag börja skratta.
"Men vad ska vi göra?" frågade jag.
"Vet inte, kolla på film?" frågade Caitlin.
”Ja, vi kan kolla på Sherlock Holmes” sa jag och log. Alla nickade och gick ner ingen orkade fixa snacks så vi börja bara kolla. Ungefär i halva filmen somna jag i Justins knä.


Jag kände att Ella hade somnat och jag var trött så jag lyfte upp henne i min famn.

”Jag och Ella som sover går och lägger oss” sa jag och flina.

”God natt” sa alla och jag gick upp. Jag la Ella i sängen och kollade på min skönhet som jag hade framför mig. När jag tänkte tillbaka när jag var kär i henne log jag tänk att jag äntligen har henne i mina armar.

”God natt min skönhet” sa jag och tog av mig tröjan och byxorna och kröp ner bredvid henne. Och somnade på direkten med Ella i mina drömmar.

*

”Justin gubben dags att gå upp” hörde jag den mest betydelse fulla röst säga.

”God morgon Beautiful” sa jag och öppnade ögonen.

”Vill du ha frukost?” frågade hon och jag nickade och hon tog upp en bricka med frukost.

”Va söt du är” sa jag och kysste henne och hon besvarade den. Vi åt under tystnad inte en pinsam utan en behaglig.

”Jag älskar dig” sa jag när vi hade ätit klart.

”Jag älskar dig också” sa hon och tog brickan och gick ner. Jag gick upp och drog på mig ett par utav mina mjukisar som jag hade här och gick ner.

”God morgon” sa jag och log mot Ryan, Chaz, Caitlin och Christian.

”God morgon” sa alla trötta. Jag gick fram till Ella och krama henne bak ifrån.

”Hej älskling” sa hon och log.

”Hej babe” sa jag och kysste hennes kind. När alla satt vi Ellas köksbord så öppnade Ella sin mun.

”Vad ska vi öra kom igen det är sommar lov” sa hon.

”Vi kan gå till stranden” sa Caitlin och alla nickade gillande. Caitlin fick låna bikini av Ella och killarna av Ryan. När vi kom ner hade Ella satt upp sitt hår i en tofs och hade Ray band glas ögon alla tog på sig sina skor och vi gick ner mot stranden. När vi kom ner så drog Ella av sig sina kläder och gick ner och kände på vattnet och hon kom tillbaka med ett leende.

Hon hade en rosa bikini utan band otroligt vacker om jag får säga det själv. När hon kom tillbaka till oss så la hon sig på sin handduk och slappnade av.

”Var vattnet kallt eller varmt?” frågade Caitlin Ella.

”Var vattnet kallt eller varmt?” frågade Caitlin mig.

”Sådär” sa jag och log mot henne.

”Okej” sa hon och rykte på axlarna och la sig bredvid mig. Killarna gick ner och bada och jag kollade efter dom. Justin var en underbar pojkvän han var som en ängel. Jag la mig ner och slöt ögonen och vaknade av nått kallt mot min hud.

”A, av mig du är kall!” skrek jag och alla kolla på mig.

”Men du var så het så jag tänkte att du behövdes svalkas lite” sa han och blinka.

”Jag går ner och badar, följer du med Caitlin?” frågade jag och hon nickade. Vi började gå men jag kände dom brännande på mitt ass. Jag vände mig om och öppnade munnen.

”Sluta stirra på våra ass!” skrek jag och dom kolla bort. Jag gick fram till Caitlin och vi gick ner till vattnet. Jag gick och gick tills det kom till midjan. Caitlin var redan i så det var bara jag kvar.



Kort jag vet men det blev i allafall nått ;) ska börja på nästa på mina anteckningar :)


mm..

Anonym om Konstigt......:
Okej, jag tycker att novellen hitillls är lite lik och förstår att du blir sårad.Ingen vill bli anklagad för att kopiera även fast man egentligen gör det. Men jag tycker att du ska kämpa på med novellen för alla novellbloggare blir nån gång anklagade för att kopiera från någon annan. Dessutom är det ju ett sätt att bevisa för dem som anklagar dig att dem har fel eller hur? :)




Ja men det är jobbigt när dom anklagar en för nånting men inte ens har gjort! :)
Men ska försöka göra så att den blir olik:)
Tack för stödet ;P

Konstigt......

Jag vet att detta låter konstigt och att jag förlorar lässare.
Men dom som tycker att jag kopierar kan sluta kommentera och ens gå in på min blogg.
Jag blir sårad när nån anklagar mig för att gjort nått jag inte ens har gjort.
Som t. ex att jag kopierar men jag gör INTE det så snälla dom som tycker det.
Sluta gå in på min blogg!!
Tack :(



:/


Kik?

Dom som har kik kan adda mig på : ebbahalldin :)
om ni vill nått jag svarar gärna :)
och det finns på androier (stavning) och IPhone :)
ADDA mig!!! :)

The Princess - Chapter 3

När Justin hade sjungit klart det han skulle så kom han och satte sig bredvid mig och drog upp mig i hans knä. Han pussa mig på kinden och jag log. Jag kollade bak på honom och han kysste mig.
"Jag älskar dig Ella" sa han.
"Jag älskar dig också" sa jag och kysste honom och dom andra Aww: ade. Jag gömde mitt röda ansikte i Justin hals grop. Men dom andra bara skratta åt mig sen börja Scooter prata.
"Justin du kanske inte behöver göra nått mer det här sommar lovet, vi kanske ska åka till Tyskland, Frankrike och sen Spanien" sa Scooter och Justin nickade.
"Men då går vi" sa Justin och alla nickade sen gick vi därifrån hand i hand. När vi kom ut ur byggnaden så gick vi till bilen.
"Kan inte vi hyra ett hotell rum och va lite ensamma ikväll?" frågade han och blinkade med ögat och örnen kom tillbaka i min mage. Men jag nickade och han la sin hand på mitt lår och smekte fram och tillbaka med tummen. När vi kom hem till mig så släppte han av mig.
"Kan jag ha på mig det här?" och frågan var riktad mot mina kläder.
"Såklart. Jag hämtar dig vid 8" sa han och log.
"Okej" sa jag och gick in. När jag kom in så kom Ryan ut i hallen.
"Vart är Justin?" frågade han.
"Han skulle och göra nått men han kommer ikväll" sa jag och log drömmande.
"Okej jag vill inte veta vad ni ska göra" sa han och jag blev hel röd i ansiktet. Jag gick upp i mitt rum tog av mig kläderna och gick in i duschen. När jag var klar satte jag på mig svart spets underkläder utan band, och det jag hade förut. Sen lockade jag håret. Jag kollade på klockan och den stod på 17.45 hjälp vad tiden går fort. En kvart senare plingar det på dörren, jag tar min väska och springer ner. Där nere står Justin och pratar med Ryan. Jag går in i köket och säger hejdå sen går jag ut i hallen och sätter på mig skorna.
"Hejdå" sa jag och pussade Ryan på kinden. Sen kysser jag Justin.
"Hejdå, och använd skydd" sa Ryan och mina kinder blossa upp och Justin skratta.
"Så vilket hotell?" frågade jag.
"Skulle jag säga det?" frågade han och jag skaka på huvet och han la sin hand på mitt lår. När vi kom fram så öppnade han min dörr som han alltid brukar göra. Vi går in på såklart Stratford dyraste hotell.
"Varför det dyraste?" frågade jag.
"Vad gör man inte för en skönhet som du" sa han och log.
"Men jag vill inte att du ska lägga ner pengar på mig" sa jag oskyldigt.
"Men tänk om jag vill det" sa han.
JUSTINS POV
"Men tänk om jag vill det" sa jag och log då hon suckade. Vi gick in i hissen och jag tryckte på knappen längst upp och log snett mot Ella. När hissen plinga och dörrarna öppnades gick bi ut och jag öppnade dörren till vårt rum och det var lite tänd ljus och rosen blad.
"Va gullig du är Justin" sa hon och gick in med mig i släpp tåg. Jag stängde dörren och gick fram till Ella. Jag drog undan hennes hår och kysste hennes hals och jag kände hur hennes hud knottrade sig och hon vände sig och pressade samman våra läppar. Kyssarna blev allt mer intensivare och båda ville ha den andra. Jag börja baka mot sängen och vi föll i utan att avsluta kyssen. Kyssen över gick till grovt hångel och hon drog av mig T-shirten och smekte min mage jag börja fumla med hennes tröja men tillslut drog jag av henne tröjan. Jag kysste henne längst halsen ner mot nyckelbenet och mellan brösten och stannade mellan brösten bara för att reta henne men fortsatte ner mot magen. Men helt plötsligt gjorde hon en rörelse så jag låg jag på rygg med en skönhet över mig. Hon kysste mig och min tunga var inne i hennes mun. Hon börja lirka på mina byxor efter ett tag var dom av så jag börja med hennes och jag kastade i väg dom. När dom var av så kollade jag på hennes kropp och den var underbar. När underkläderna var av så trängde jag in i henne och ett stön åkte ur hennes mun.
ELLAS POV
När våra underkläder var av så trängde han in i mig och ett stön lämnade mina läppar.
"Jag älskar dig Ella" sa han mellan kyssarna.
"Jag älskar dig också" sa jag och jag börja kyssa honom på halsen och sen nerför nyckel benet mot magen. Men han gjorde en rörelse och snurra runt oss så jag låg på rygg och han trängde ännu en gång in i mig och stönen lämnade mina läppar och han kysste mig ännu en gång. Han gjorde en rörelse bak och tryckte sedan djupare in i mig och jag tryckte in mina naglar i hans rygg. Som antagligen skulle lämna spår men just då ville jag bara ha honom.
*
jag öppnade mina ögon och kollade in i Justins fina ögon.
"Godmorgon Beautiful" sa han och kysste mig när jag skulle avsluta den så rulla han på mig och hans tunga åkte in i min mun. Han hade inte fått nog för ännu en gång trängde han in i mig och jag tryckte in mina naglar i hans rygg och ett stön åkte ur mina läppar.
"Godmorgon sexi" sa jag när han rulla av mig. Jag linda täcket runt mig och gick och drog på mig underkläder.
"Du är en vild katt i sängen kan jag bara säga" sa Justin bakom mig. Sen vissa han mig ryggen.
"Trodde aldrig att jag tog i så mycket" sa jag och Justin vände på sig och kysste mig.
"Tack för i går förresten" sa han och jag kysste honom som svar. Sen gick jag förbi och han smällde till mig på rumpan.
"You got a sexy ass" ropade han efter mig och jag gick in i badrummet.
"Vill du ha frukost?" frågade han och jag skaka på huvet.
"Bra för jag vill och orkar inte göra" sa han och log. När vi hade klätt på oss så gick vi ner till kassan och checka ut. Vi gick ut till bilen och han öppnade min dörr sen åkte vi till mig. När vi var framme klev vi ut och gick fram till dörren. Jag öppnade och klev in.
"Hallå? Någon hemma?" ropade jag.
"Uppe på rummet" ropade Ryan tillbaka sen storma han, Chaz, Christian och Caitlin ner för trappen.
"Ni behöver inte låta som om vi har en elefant hemma" utbrast jag då alla stod framför mig.
"Men vad gjorde ni da?" frågade Ryan och jag ignorerade frågan och gick in i vardagsrummet.
"Jag lovar jag kommer få reda" sa han och satte sig bredvid mig.
"Nej det kommer du inte" sa jag och log.
"Ja da" sa han och jag tog med mig Justin upp.
"Jag lånar duschen" sa han och jag nickade. Han gick in i duschen och kom sedan ut i bara jeans. När han leta efter sin tröja kom alla in i rummet.
"Nu vet jag vad ni har gjort" sa Ryan menande mot Justin rygg och jag la mitt tomat röda huve i kudden.
"Va jobbig du är" sa jag och han skratta.
"Så ni körde hårt igår?" frågade Chaz denna gång och Christian bröt ut i garv. Medan min rodnad blev allt större Justin drog på sin tröja och la sig bredvid mig. Alla andra skratta.
"Gumman du är söt när söt rodnar" sa Justin och det gjorde det inte bättre så jag bara kysste honom. Han log mot mina läppar så jag börja skratta.
"Men vad ska vi göra?" frågade jag.
"Vet inte, kolla på film?" frågade Caitlin.
”Ja, vi kan kolla på Sherlock Holmes” sa jag och log. Alla nickade och gick ner ingen orkade fixa snacks så vi börja bara kolla. Ungefär i halva filmen somna jag i Justins knä.

Sen gick jag in i badrummet och borsta håret. Precis när jag skulle ta mascaran så tog Justin den.

”Justin ge mig den” sa jag.

”Nej du är vacker utan” sa han och jag suckade. Vi gick ner för trappen hand i hand och gick in i köket.

”Hej mamma och pappa” sa jag.

”God morgon gumman och Justin kul att se dig” sa mamma.

”Kul att se er också” sa Justin och log. Jag tog fram det vi kunde ha på mackan och vi gjorde en varsin. Vi åt upp dom sen gick vi ut ur huset till Justins bil. när vi kom fram till studion hoppade vi ut ur bilen och gick in.

”Nemen är det inte Ella?” frågade Alfredo och jag nickade jag sa hej till alla och satte mig i soffan.


När Justin hade sjungit klart det han skulle så kom han och satte sig bredvid mig och drog upp mig i hans knä. Han pussa mig på kinden och jag log. Jag kollade bak på honom och han kysste mig.
"Jag älskar dig Ella" sa han.
"Jag älskar dig också" sa jag och kysste honom och dom andra Aww: ade. Jag gömde mitt röda ansikte i Justin hals grop. Men dom andra bara skratta åt mig sen börja Scooter prata.
"Justin du kanske inte behöver göra nått mer det här sommar lovet, vi kanske ska åka till Tyskland, Frankrike och sen Spanien" sa Scooter och Justin nickade.
"Men då går vi" sa Justin och alla nickade sen gick vi därifrån hand i hand. När vi kom ut ur byggnaden så gick vi till bilen.
"Kan inte vi hyra ett hotell rum och va lite ensamma ikväll?" frågade han och blinkade med ögat och örnen kom tillbaka i min mage. Men jag nickade och han la sin hand på mitt lår och smekte fram och tillbaka med tummen. När vi kom hem till mig så släppte han av mig.
"Kan jag ha på mig det här?" och frågan var riktad mot mina kläder.
"Såklart. Jag hämtar dig vid 8" sa han och log.
"Okej" sa jag och gick in. När jag kom in så kom Ryan ut i hallen.
"Vart är Justin?" frågade han.
"Han skulle och göra nått men han kommer ikväll" sa jag och log drömmande.
"Okej jag vill inte veta vad ni ska göra" sa han och jag blev hel röd i ansiktet. Jag gick upp i mitt rum tog av mig kläderna och gick in i duschen. När jag var klar satte jag på mig svart spets underkläder utan band, och det jag hade förut. Sen lockade jag håret. Jag kollade på klockan och den stod på 17.45 hjälp vad tiden går fort. En kvart senare plingar det på dörren, jag tar min väska och springer ner. Där nere står Justin och pratar med Ryan. Jag går in i köket och säger hejdå sen går jag ut i hallen och sätter på mig skorna.
"Hejdå" sa jag och pussade Ryan på kinden. Sen kysser jag Justin.
"Hejdå, och använd skydd" sa Ryan och mina kinder blossa upp och Justin skratta.
"Så vilket hotell?" frågade jag.
"Skulle jag säga det?" frågade han och jag skaka på huvet och han la sin hand på mitt lår. När vi kom fram så öppnade han min dörr som han alltid brukar göra. Vi går in på såklart Stratford dyraste hotell.
"Varför det dyraste?" frågade jag.
"Vad gör man inte för en skönhet som du" sa han och log.
"Men jag vill inte att du ska lägga ner pengar på mig" sa jag oskyldigt.
"Men tänk om jag vill det" sa han.
"Men tänk om jag vill det" sa jag och log då hon suckade. Vi gick in i hissen och jag tryckte på knappen längst upp och log snett mot Ella. När hissen plinga och dörrarna öppnades gick bi ut och jag öppnade dörren till vårt rum och det var lite tänd ljus och rosen blad.
"Va gullig du är Justin" sa hon och gick in med mig i släpp tåg. Jag stängde dörren och gick fram till Ella. Jag drog undan hennes hår och kysste hennes hals och jag kände hur hennes hud knottrade sig och hon vände sig och pressade samman våra läppar. Kyssarna blev allt mer intensivare och båda ville ha den andra. Jag börja baka mot sängen och vi föll i utan att avsluta kyssen. Kyssen över gick till grovt hångel och hon drog av mig T-shirten och smekte min mage jag börja fumla med hennes tröja men tillslut drog jag av henne tröjan. Jag kysste henne längst halsen ner mot nyckelbenet och mellan brösten och stannade mellan brösten bara för att reta henne men fortsatte ner mot magen. Men helt plötsligt gjorde hon en rörelse så jag låg jag på rygg med en skönhet över mig. Hon kysste mig och min tunga var inne i hennes mun. Hon börja lirka på mina byxor efter ett tag var dom av så jag börja med hennes och jag kastade i väg dom. När dom var av så kollade jag på hennes kropp och den var underbar. När underkläderna var av så trängde jag in i henne och ett stön åkte ur hennes mun.
När våra underkläder var av så trängde han in i mig och ett stön lämnade mina läppar.
"Jag älskar dig Ella" sa han mellan kyssarna.
"Jag älskar dig också" sa jag och jag börja kyssa honom på halsen och sen nerför nyckel benet mot magen. Men han gjorde en rörelse och snurra runt oss så jag låg på rygg och han trängde ännu en gång in i mig och stönen lämnade mina läppar och han kysste mig ännu en gång. Han gjorde en rörelse bak och tryckte sedan djupare in i mig och jag tryckte in mina naglar i hans rygg. Som antagligen skulle lämna spår men just då ville jag bara ha honom.
*
jag öppnade mina ögon och kollade in i Justins fina ögon.
"Godmorgon Beautiful" sa han och kysste mig när jag skulle avsluta den så rulla han på mig och hans tunga åkte in i min mun. Han hade inte fått nog för ännu en gång trängde han in i mig och jag tryckte in mina naglar i hans rygg och ett stön åkte ur mina läppar.
"Godmorgon sexi" sa jag när han rulla av mig. Jag linda täcket runt mig och gick och drog på mig underkläder.
"Du är en vild katt i sängen kan jag bara säga" sa Justin bakom mig. Sen vissa han mig ryggen.
"Trodde aldrig att jag tog i så mycket" sa jag och Justin vände på sig och kysste mig.
"Tack för i går förresten" sa han och jag kysste honom som svar. Sen gick jag förbi och han smällde till mig på rumpan.
"You got a sexy ass" ropade han efter mig och jag gick in i badrummet.
"Vill du ha frukost?" frågade han och jag skaka på huvet.
"Bra för jag vill och orkar inte göra" sa han och log. När vi hade klätt på oss så gick vi ner till kassan och checka ut. Vi gick ut till bilen och han öppnade min dörr sen åkte vi till mig. När vi var framme klev vi ut och gick fram till dörren. Jag öppnade och klev in.
"Hallå? Någon hemma?" ropade jag.
"Uppe på rummet" ropade Ryan tillbaka sen storma han, Chaz, Christian och Caitlin ner för trappen.
"Ni behöver inte låta som om vi har en elefant hemma" utbrast jag då alla stod framför mig.
"Men vad gjorde ni da?" frågade Ryan och jag ignorerade frågan och gick in i vardagsrummet.
"Jag lovar jag kommer få reda" sa han och satte sig bredvid mig.
"Nej det kommer du inte" sa jag och log.
"Ja da" sa han och jag tog med mig Justin upp.
"Jag lånar duschen" sa han och jag nickade. Han gick in i duschen och kom sedan ut i bara jeans. När han leta efter sin tröja kom alla in i rummet.
"Nu vet jag vad ni har gjort" sa Ryan menande mot Justin rygg och jag la mitt tomat röda huve i kudden.
"Va jobbig du är" sa jag och han skratta.
"Så ni körde hårt igår?" frågade Chaz denna gång och Christian bröt ut i garv. Medan min rodnad blev allt större Justin drog på sin tröja och la sig bredvid mig. Alla andra skratta.
"Gumman du är söt när söt rodnar" sa Justin och det gjorde det inte bättre så jag bara kysste honom. Han log mot mina läppar så jag börja skratta.
"Men vad ska vi göra?" frågade jag.
"Vet inte, kolla på film?" frågade Caitlin.
”Ja, vi kan kolla på Sherlock Holmes” sa jag och log. Alla nickade och gick ner ingen orkade fixa snacks så vi börja bara kolla. Ungefär i halva filmen somna jag i Justins knä.

Her you got!! om ni vill ha mer så kommentera ;)

TACK!

Johanna om Okej?:
Ser att du oxå har en prinsessa i din novell.Men det är lugnt.Ingen i novell världen kommer någonsin vara ensam om en ide som ens novell ska handla om.



tack så mycket. nej, det stämmer nog. alla får väl sin inspiration någonstans ifrån. ;)
kramisar.

Okej?

Anonym om The Princess - Chapter 2:
haahhahah gud men halllo det är samma novell som biebsloverss.blogg.se hahahh fast bara att tjejen hetter isadora/estella men kallas för ella och syster till catlin och cristian hahahhah Guud palla härma, inte för att vara taskig eller så men jag tror att du skulle bli jätte arg om du skrev i timmar, dagar och sen någon bara kopierar pch ändrar något


Jag vill bara säga att jag har INTE kopierat nånting från henne. och jag kom på att jag kunde ha en med en prinsessa innan jag hade läst hennes blogg!!!!!!
Okej så jag kopierat INTE!!

The Princess - Chapter 2

Jag skruvade lite på håret och valde ett på svarta låga convers. Jag gick ner för trappen och mötte Ryan.

”Jag tänkte precis säga att vi måste gå men du var klar” sa han imponerat. Jag gick in i köket och kramade om mamma och pappa tog ett äpple och sa hejdå.

Vi tog på oss våra kläder och gick ut för att mötta de andra.

”Hej Caitlin” sa jag och gick jämn sides med henne.

”Hej gumman” sa hon och kramade mig medans hon gick.

”Jag älskar din kläd smak” utbrast hon helt plötsligt.

”Tack, jag gillar din med” sa jag och hon skaka på huvet.

”Du tänker igenom allt jag bara tar jeans och en T-shirt” sa hon och jag skratta. Bussen kom vi gjorde som vanligt gick oss och satte oss längst bak. Vi gick av Christian vikte av oh vi fortsatte mot skåpen. Jag öppnade mitt skåp och la in mina saker men hade kvar väskan för vi hade idrott. Eftersom Ryan och Chaz hade skåpen bredvid mig så gjorde dom samma sak som jag. Jag och Caitlin gick in i tjejernas omklädnings rum och killarna gick in i deras. Jag tog av mina kläder och stoppa dom i väskan och satte på mig linnet och shortsen.

”Är du klar?” frågade jag Caitlin.

”Japp det är jag” sa hon och vi tog våra väskor och gick ut. I idrotts hallen satt alla i en ring så vi gick och satte oss bredvid Ryan och Chaz.

”Idag ska vi köra fotboll” sa idrotts läraren och delade in oss i lag. Jag kom med Ryan, Caitlin, Chaz, Jeremy, Sara och Emelie. Och sen resten å andra sidan.

”Men det är orättvist Ryan, Chaz, Jeremy och Ella går på fotboll” sa en på det andra laget

”Livet är inte alltid rättvist” sa jag tillbaka.

”Precis kom igen nu så kör vi” sa läraren och blåste i pipan. Jag tog bollen och sprang passa till Ryan som gjorde mål.

”That’s how we doing bro” sa jag och gjorde en high five.

”Det var du som gjorde en snygg pass sis” sa han. Vi fortsatte och det sluta med 9-2 till oss. Jag kan bara säga att jag, Ryan och Chaz är som syskon så vi passar till vara och det blir oftast mål.

”Då var lektionen slut” sa läraren och alla gick och duscha. Jag blåste mitt hår och var klar. Vi gick ut ur omklädnings rummet och på bänken satt killarna.

”Fan vad lång tid det tar” sa Chaz.

”Men det är för att Ella blåste sitt hår” sa Caitlin i försvar.

”Men mitt hår ser ut som en höstack om jag inte gör det” sa jag nu i mitt försvar.

”Jag kan hålla med Ella här det ser faktiskt ut som en höstack om hon inte blåser sitt hår” sa Ryan och jag karma om honom.

”Jag älskar dig bro” sa jag och og.

”Jag älskar dig också sis” sa han och log mot mig. Vi gick till skåpen och la in väskorna och tog ut spanska mappen. Och som vanligt kom läraren in och sa nått på spanska så jag fick översätta. Men mitt i lektionen knacka det på dörren till spanskan.

”Jag har ett ärende till Ella Butler” sa han.

”Det är jag” sa jag och han kom fram med en kasse och i den låg det ett hjärna gjort utav röda rosor och en lapp.


”Aww vad söt han är” sa jag och Caitlin kollade upp.

”Det är inte varje dag man får nått sånt där” sa Caitlin.

”Jag saknar honom” sa jag och suckade.

”Jaha, jag kommer snart ska bara lämna detta i skåpet” sa jag och tog kassen och gick ut. När jag stoppat i det i skåpet kom bimbosarna mot mig och jag suckade.

”Tro inte att du är nån” sa hon och smällde till mig på kinden och gick där ifrån. Jag gissar att kinden börja bli röd men jag gick tillbaka med huvet neråt.

”Ella kolla på mig” sa Ryan för femte gången men jag bara skaka på huvet och då tog han tag i mitt huve och jag mötte hans blick.

”Vem?” frågade han.

”Inget bara inget” sa jag men han gav sig inte. När vi kom hem så hade bimbosarna fått ett snack med Ryan och en smäll av Caitlin när hon fick höra. Vi bestämde att alla skulle hem till oss och kolla på film medans killarna fixa snacks så valde jag och Caitlin film och det blev Mr. Popper’s Penguins och båda hangover och killarna kom med godis och sånt.

När vi hade kollat på alla filmer gick vi ut i köket och gjorde mat eftersom Chaz var hungrig. När mamma och pappa kom hem hade alla gått och vi ätit.

”God natt mamma och pappa” ropade jag ner för trappen.

”God natt gumman och glöm inte att det är skol avslutning imorgon och att Justin kommer” ropade mamma tillbaka och jag gick in i mitt rum och fram till min garderob. Valde kläder och gick och la mig. Jag vakna av att Ryan skaka mig jag gick upp och tog på mig min klänning och mina klackar. Sen gick jag och sminkade mig och lockade håret.

När jag var klar så gick jag ner till Ryan.

”Va, fin du är sis” sa Ryan.

”Tack du med” sa jag och flina.

När vi gick ut stog dom andra där och vänta.

”Stackars dig Christian du har ett år kvar” sa jag och flina.

”Tyst med dig” sa hon och jag skratta.

”När kommer Justin?” frågade jag.

”Nån gång efter att vi har kommit hem” sa Ryan och jag log stort.

”Okej Ella vi vet att du saknar honom men du behöver inte smile som ett freak” skrattade Caitlin fram och jag gav henne mördar blicken.

”Om blickar kunde döda skulle du vara sten död just nu Caitlin” sa Chaz. När vi kom till skolan gick vi till aulan där rektorn skulle prata sen fick man gå.

Jag och killarna satt och prata medans Caitlin höll på med sin mobil ingen var intresserad av vad rektorn sa. Men vi fick gå upp och hämta våra betyg och jag hade MVG i spanska.

När vi kom hem sa Caitlin att jag skulle gå upp på mitt rum så jag gjorde det.

Just nu satt jag i Ellas rum och väntade på henne. Jag hörde ytterdörren öppnas sen prat och någon börja gå. Jag såg handtaget vridas sen kom min vackra Ella in.

”Justin!” skrek hon.

”Ella!” skrek jag och hon hoppade på mig och kysste mig.

”Jag har saknar dig” sa hon och jag log.

”Jag har saknat dig med” sa jag och kysste henne. Jag kände hennes tunga och öppnade min mun.

”Jag älskar dig” sa hon.

”Jag älskar dig mer glöm aldrig det” sa jag och hon nickade lyckligt. Jag ställde mig upp och tog tag i hennes hand och vi gick ner.

”Jag ska till studion imorgon?” frågade jag.

”Dit du går dit går jag” sa hon och jag kysste henne. När vi kom ner så öppnade Chaz munnen.

”Här kommer turturduvorna gåendes hand i hand” sa Chaz.

”Bara för att du inte har nån” sa Ella och han blev tyst och blängde på henne och alla garva. Jag kramade om henne bak ifrån och hon kollade bak så jag kysste henne.

”Jag har saknat dina läppar” sa jag och hon log.

”Jag har saknat dina med” sa hon och pressade sina läppar mot mina.

”Okej vi vet att ni har saknat varandra men ni behöver inte äta upp varandra” sa Ryan och bara för det så åkte min tunga in i hennes mun. När jag avsluta kyssen eller vad det nu blev så kolla alla äcklat på oss men jag bara skaka på huvet.

”Vi kör sanning eller konka” sa Ella och alla satte sig i en ring men eftersom jag höll i Ellas hand så följde jag med henne till köket. Vi tog en flaska och gick in i vardagsrummet och satte oss. Chaz börja snurra flaska och den kom på mig.

”Konka” sa jag och han tänkte.

”Vem betyder mest för dig” sa hon och flina stolt.

”Ella” sa jag och hon log mot mig och tyckte sina läppar mot mina.

”Jag älskar dig” sa hon och log.

”Jag älskar dig mer” sa jag och alla dom andra suckade.

”Okej vi vet att ni älskar varandra” sa Ryan.

”Får du sova här?” frågade Ella och jag nickade och hon sken upp och satte sig närmare mig om det ens gick. När alla hade gått hem så bestämde jag och Ella att vi skulle sova för klockan var elva och vi skulle till studion imorgon.

”God natt Justin jag älskar dig” sa Ella.

”God natt min skönhet jag älskar dig mer” sa jag och kysste henne. Jag la min arm om henne sen hörde jag tunga andetag och hon sov.

DAGEN EFTER

Jag gick upp ur sängen och kolade på söta Justin som låg där. Jag kysste honom och han vaknade.

”Hey Beautiful” sa han och drog ner mig i sängen och la sig på mig.

”Hej sexi” sa jag och kysste honom. Hans tunga åkte in i min mun.

”Vi måste klä på oss” sa jag mot hans läppar. Han suckade och rullade av mig. Jag gick upp och tog på mig ett på svart shorts, en vit skjorta och svarta låga converse.

Sen gick jag in i badrummet och borsta håret. Precis när jag skulle ta mascaran så tog Justin den.

”Justin ge mig den” sa jag.

”Nej du är vacker utan” sa han och jag suckade. Vi gick ner för trappen hand i hand och gick in i köket.

”Hej mamma och pappa” sa jag.

”God morgon gumman och Justin kul att se dig” sa mamma.

”Kul att se er också” sa Justin och log. Jag tog fram det vi kunde ha på mackan och vi gjorde en varsin. Vi åt upp dom sen gick vi ut ur huset till Justins bil. när vi kom fram till studion hoppade vi ut ur bilen och gick in.

”Nemen är det inte Ella?” frågade Alfredo och jag nickade jag sa hej till alla och satte mig i soffan.


Där har ni Chapter 2 :) kommentera!! vad händer i studion?
Men kommentera!!

Me to


lolo om The Princess - Chapter 1:
skit bra gillar den novellen mer än den förra


Tack det gör jag med, den här hoppas jag blir bättre än den förra.
Den andra var lång tråkig och dålig :)
Så jag hoppas att alla som inte komenterar tycker samma :)

Huvud personen

Huvud Person : Isabelle/ Ella



Farmor : Anne



Livvakt : Hector

Där har ni några karaktärer förutom justin ryan och fler ;)

The Princess - Chapter 1

Då tid 1996:

Jag såg när mina bästa vänner/ kunga paret blev tagna va ett gäng.

”Antonio ta hand om Isabelle, för henne i säker het” var det ända jag hörde min kung säga innan skott avfyrades och därefter skrik. Jag sprang och sprang med lilla Isabelle som bara var några månader i min famn och tänkte ’vart ska hon’. Jag sprang in i Spaniens galleria och sprang in i närmsta affär och gömde mig bland kläder. När jag såg dom som hade mördat kunga paret gå förbi så gick jag så diskret dom möjligt ut ur affären och sen ut ur gallerian. När jag kom hem till huset där kungen och drottningen bodde så sökte jag lite på internet och hittade några som bodde i lilla Kanada.

”Ingen skulle väll misstänka att en prinsessa bodde där?” Frågade jag mig själv.

”Nej” sa jag och bestämde mig för att ringa. När alla i huset hade sakt hejdå begav jag mig mot Spaniens flygplats. När jag klev av i Kanada var det mörkt jag ropade på en taxi och sa adressen.

”Tack så mycket Anna och Fredrik att ni gör detta för oss” sa jag och kollade på dom.

”Vem vill inte ha en bedårande liten dotter” sa Anna och log.

”Men någon gång kanske jag kommer tillbaka men ni måste lova mig att inte nämna ett ord om detta för henne för det kommer jag vilja göra själv” sa jag.

”Vi ska inte säga nått, nu får Ryan en syster som är jämn årig” sa Anna och log mot Isabelle.

”Juste hon ska inte heta Isabelle här utan hon ska heta Ella Butler” sa jag och log mot lilla Ella.

”Nu måste jag tillbaka men ta väll hand om henne” sa jag och pussade Isabelle på pannan.

”Hejdå” sa dom och jag gick………

 

17 år senare:

”Ella kom nu vi missar bussen” skrek min kära bror nerifrån.

”Jag kommer” sa jag och drog borsten snabbt genom håret och kollade på mina kläder jag hade tagit på mig ett par oliv gröna chinos och en vit skjorta och lite smycken samt ett par svarta pumps.

Jag sprang ner för trappan och tog ett äpple.

”Hejdå mamma och pappa!” skrek jag och sprang ut genom dörren jag hörde ett ’hejdå gumman’

jag sprang på grus gången fram till Ryan, Chaz, Caitlin och Christian.

”Hey Guys” sa jag och log.

"...Hey Guys..."

”Hej, kom nu vi måste gå så att vi hinner med bussen” sa Caitlin stressat.

”Chilla Caitlin, men när kommer min älskling hem?” frågade jag och jag menar Justin då. Det var en konstig tid då båda var kära i varan men ingen våga säga nått förens vi körde sanning eller konka för ungefär 7 månader sen.

Justin hade fått konka.

”Okej Justin jag orkar inte med dig och Ella så ta med dig henne upp och säg vad du känner för henne” sa Chaz jag och Justin reste oss upp och gick upp till över våningen.

”Så?” frågade jag och satte mig på min säng.

”Asså jag vet inte hur jag ska säga detta men jag gillar dig Ella väldigt mycket, jag har starka känslor för dig men jag vet inte om du tycker det samma” sa hon när han hade prata klart vågade han möta min blick.

”Justin du är modig som vågar säga detta och jag kan säga jag har längtat, jag gillar dig också mycket” sa jag och log. Innan jag ens hade blinkat kände jag Justin läppar mot mina och jag kunde höra fyrverkerier runt oss. En del brukar säga att när dom är med den dom älskar att man hade fjärilar i magen men jag tror jag hade en hel örn i magen. När han avslutat kyssen så börja han prata.

”Ella vill du bli min Shawty?” frågade han försiktigt och jag nickade lyckligt. Den kastade jag mig runt han hals och kysste honom passionerat. När vi gick ner så hade vi händerna samman flätande.


"...Aww..."

När vi kom in i vardagsrummet vändes blickarna mot oss och Caitlin aww:ade och Chaz börja prata.

”Jag sa ju det båda var kära” sa Chaz och log triumferande. Och jag började rodna och tittade bort.

”Du är söt när du rodnar” viskade Justin och jag blev bara ännu rödare om kinderna så jag gick till soffan och begravde huvet i soffkudden.

Det var där våran kärlek för varandra började och mina känslor växer bara mer och mer för varje dag. Jag växte ur mina tankar utav att Ryan knäppte min sina fingrar framför mina ögon.

”Va, vad sa du?” frågade jag och Ryan flinade.

”På fredag alltså om två dagar, eller?” frågade han tveksamt och då var det min tur at flina åt hans dum het.

”Ja för idag är det onsdag” sa jag och gjorde ett litet glädje tjut.

”Äntligen är bussen här” sa Caitlin helt plötslig. Bussen stanna och vi gick på och satte oss längst bak som vi alltid brukar göra. Väll framme i skolan så svängde Christian åt ett annat håll eftersom han är ett år yngre än oss. Men vi fortsatte fram åt jag hade mitt mellan Chaz och Ryan och Caitlin hade sitt bredvid Chaz. Jag kollade på schemat ”Suck” So jag hatar So eller jag hatar alla ämnen förutom Spanska för det hade jag MVG i så jag var stolt. Men det var väldigt lätt för mig att få in allt det var precis som om jag kom ifrån Spanien. Vi gick mot So:n och såklart möte vi bimbos.

”Nemen är det inte lilla Ella” sa dom och började skratta men jag bara pekade ’fuck you’

"...Fuck You..."

Och vi gick in i klass rummet och satte oss längst bak.

”God morgon elever” sa Mr. Smith.

”God morgon” svarade alla.

”Idag ska vi bara fortsätta med det vi håller på med” sa Mr. Smith. Vi höll på med kartor jag tog upp mina saker ur min mapp och börja jobba. När äntligen lektionen var slut så gick vi mot skåpen och vi skulle ha spanska.

”Yay, äntligen nått roligt” sa jag och log.

”Roligt, det är bara för att du är så duktig” muttrade Chaz och Caitlin skratta.

Vi gick in i klass rummet och våran lärare kom in.

”Hola los estudiantes de hoy vamos a seguir trabajando donde lo dejamos para ir a trabajar” sa han och jag tog fram mina grejer.

”Vad sa han?” frågade Ryan och Chaz som satt emot mig och Caitlin.

”Han sa: hej elever idag ska vi fortsätta jobba där vi slutade så börja jobba” imiterade jag våran spanska lärare.

”Aha” sa dom och vi börja jobba. När det var lunch så satt vi bara och petade i maten och kollade äcklat på den. Våran skolmat har alltid varit äcklig. När skoldagen var slut så tog vi bussen hem och jag och Ryan gick hem till oss.

”Hallå, är det nån hemma?” ropade jag från hallen men fick inget svar. Jag tog av mig skorna och gick in i vardagsrummet och slog på teven.

”Ryan ska vi kolla på film?” frågade jag och han nickade.

”Du får välja film så fixar jag snacks” sa hon och gick in i köket.

När han hade kommit tillbaka så hade jag valt Pearl Harbor. Han hade tagit chips och läsk. Vi satte i gång filmen men jag han se halva sen somna jag.

Dagen efter:

Jag vaknade tidigt denna morgon men det kanske var för att jag somnade tidigt i går. Jag gick upp och valde kläder det fick bli blåa jeans, en svart/vit stickad tröja och massa smycken sen hämtade jag min bruna axelbands väska.

Jag skruvade lite på håret och valde ett på svarta låga convers. Jag gick ner för trappen och mötte Ryan.

”Jag tänkte precis säga att vi måste gå men du var klar” sa han imponerat. Jag gick in i köket och kramade om mamma och pappa tog ett äpple och sa hejdå.

Där har ni ;) Det är typ kapitel 1/ prolog ;)
Hope you like it. kommentera nu för det här kapitlet tog lång tid att göra men jag var snäll !!♥
Jag hoppas att jag får upp ett imoron :)

LOL!!!!

hahah är inne på http://weheartit.com/ och kollar efter bilder.
Asso endell ksn vara rätt så sköna som denna!! LOL! :)

Designen......

Ja jag håller på men kommer inte längre för jag vet nu inte hur man gör :/
Men imoron kommer det nog bli bra OM min kära syster som driver
http://juustanordinarygiirl.blogg.se/
orkar hjälpa mig :) men nu ska jag skriva på första kapitlet !!

Besviken.......

Bilden ville inte rotera -.-
jag är besviken jag har 30 unika besökare men INGA kommentarer!!! :(
Kom igen så svårt kan det väll inte va, dom som har IPhone det är inte
svårt att kommetera jag har en själv och det är jätte enkelt!! så SNÄLLA kommetera :)

Life savior - Kapitel 11 The End

”You are my Life savior” sa hon och sen stängde hon ögonen och hon somna. Jag gick ut ur korridoren och gick ut ur porten. Jag mötes utav mitt crew och dom kollade på Rose.

”Hon sover bara” sa jag och log. Sen gick jag fram till polisen och dom tog Rose till en ambulans.

Jag gick fram till Melody som satt med dom andra.

”Hej mår du bra?” frågade jag.

”Jag mår bra han rörde mig inte men jag fick sitta och se på vad han gjorde mot Rose” sa hon och tårarna börja rinna.

”Vad gjorde han?” frågade jag.

”Han slog henne och våldtog henne” sa hon och grät sam tidigt.


Jag vakna upp i ett vitt rum och jag kollade mig omkring. Bredvid sängen satte Justin, Melody, Caitlin och dom andra. Jag log åt synen av att alla sov.

”Upp och hoppa sötisar” skrek jag och alla hoppade ur sina stolar och skrek så jag börja as garva.

”Du lever” skrek Caitlin och kramade mig.

”Jag lever” sa jag och log.

”Melody, hur mår du?” frågade jag försiktigt.

”Jag mår bra han rörde mig inte, men jag fick kolla på när han höll på med dig” sa hon och hennes ögon tårades.

”Kom här” sa jag och öppnade mina armar. Jag kramade om henne och sluta gråta.

”När får jag komma hem?” frågad jag och log snett.

”Idag, men vi måste till flyg platsen för att åka till Atlanta” sa Justin och log varmt.

När vi kom ut ur sjukhuset begav vi oss mot flyg platsen och där möte vi Justins crew. Vi gick mot Justins privat plan och gick in och satte oss. När alla hade satte sig och vi var uppe i luften så somna jag mot Justins axel.

”Rose vi har landat nu” sa Justin och skakade om mig. Jag öppnade ögonen och mötes av Justins fina ögon. Vi gick av planet och börja gå mot bilarna blixtarna gjorde ont i mina ögon. Men jag bet ihop. När vi kom fram till bilen hoppade vi in och där satt alla. Jag somnade igen för jag vaknade av att någon skaka mig och jag slog upp mina ögon och såg Justins ögon.

”Vi är hos dig nu, ska vi följa med eller ska alla åka till en själv?” frågade Justin och log.

”Dom som vill med får följa med in” sa jag och gick ut ur bilen men med hade jag Melody, Ryan, Chaz, Justin, Caitlin och Christian.  Jag låste upp och vi gick in direkt upp till mitt rum. Jag dumpa väskan på golvet och alla gjorde samma sak.

”Kan inte vi köra s & k?” frågade Caitlin.

"Jo det kan vi jag kan hämta en flaska" sa jag och sprang ner. När jag kom upp så satt alla i en ring och väntade. Jag satte mig ner och snurrade. Den kom på Chaz och jag fick ett stort smile.

”Sanning eller konka?” frågade jag.

”Konka” sa han självsäkert och jag fick ett ännu större smile.  
"Du ska kyssa Melody" sa jag och log. Hon gjorde som jag sa kröp fram till Melody och kysste henne.

”Get a room” skrek jag och båda hoppa till och satte sig på sin plats med tomatröda kinder men vi andra bara garva. Chaz tog flaskan och snurrade flaskan den kom på mig.

”Sanning eller konka?” frågade Chaz.

”Konka” sa jag och log.

”Du ska kyssa Justin” sa hon och jag rykte på axlarna och kröp fram till Justin och kysste honom. Jag kände hur våra tungor lekte med varandra.

”Nu är det våran tur, get a room” skrek alla och jag hoppade till. Och alla as garva åt mig. Jag satte mig på min plats.

”Kan inte du hämta godis?” frågade Melody.

”Kommer snart” sa jag och gick ner. När jag höll på där nere hörde jag nån gå ner för trappen så jag vände mig om och såg Justin.

”Rose, jag gillar du verkligen mycket du är så söt och snygg du är” mer kunde han inte säga för jag tog tag i Justins huve och kysste honom passionerat.

”Justin jag gillar dig också” sa jag och han kysste mig igen och släppte mig för att kunna fixa. När jag gjorde klart allt kysste jag Justin och gick upp med honom i släpp tåg. När vi kom upp satt alla och väntade jag ställde ner allt och Chaz var på godiset och Melody på chipsen. Vi fortsatte köra ett tag tills vi blev hungriga så vi gick ner gjorde lite mat och gick sedan upp. Vi borsta tänderna och sen så gick vi och la oss.

Detta var första gången jag ville att det skulle bli morgon för jag hade fått ett fantastik liv och ett fantastik förhållande med ingen mindre än Justin Drew Bieber.



Jag vet kort slut och en kort novel men jag har ingen fantasi för denna längre men jag har andra.

Det kommer INTE komma en epilog!!

Men kommentera vad ni tycker så får ni kapitel 1 på den nya novellen ( om jag är klar med kapitel 1)

Så kommentera ♥


Joo

Sara om Life savior - Kapitel 10:
Eller hur bara för att jag var snäll och kommenterade! Hahahaha skojar bara.


Du var visst snäll och kommentera och eftersom du
kommentera så fick ni som läser ett till
kapitel så ni ALLA ska tacka Sara :) ♥

Whats Up ?!

Jag ville bara säga att jag håller på med kapitel 11
snart klar men när ni får det så kommer ni tycka att det är konstig men ni kommer förstå ;)
Nice or What?!

Life savior - Kapitel 10

Det var ingen mindre än Justin han själv. Jag sa peta på dom andra och peka på Justin och vi börja gå dit när vi kom fram så krama vi om varandra sen gick vi mot bilen. Framme vid hotellet fick jag, Caitlin och Melody dela rum. Jag gick in i rummet och slängde mig på sängen och pusta ut.


Jag tror jag somna efter det för helt plötsligt känner jag nått kallt mot min hud och jag sätter mig spik rakt upp. På golvet låg alla och as garva åt mig.

"Det var ju jätte kul" sa jag och skrattade sarkastisk.

”Okej, vi väckte dig för att vi ska åka till arean” sa Justin och log. Men när jag hörde att vi skulle åka så blev det fart i mig och alla kollade konstigt på mig men jag sprang fram till min väska och drog ut en stickade vit långarmad tröja, en rosa kjol med guldiga knappar, ett par rosa pumps och ett guldigt halsband. Jag tog med kläderna in på toa och bytte om.

”Nu är jag klar” sa jag och log stolt.

”Äntligen” sa Ryan och flina.

”Så lång tid tog det väll inte?” frågade jag.

”Jo det tog tio minuter” sa Melody.

”TIO minuter jag trodde att tjejer tog typ en halv timme på sig” sa Ryan.

”Men du, jag säger det igen det är mycket du inte vet om mig” sa jag och flina sen reste sig vi och gick mot hissarna. Justin kom upp vid min sida.

”Du är väldigt vacker” viskade han i mitt öra och jag rodnade.

”Tack” sa jag.

”Du är söt när du rodnar” viskade han igen och jag blev bara ännu rödare men han skrattade bara.

När vi kom in i hissen så kom jag bredvid Justin igen och vi åkte ner precis när alla skulle gå av så snuddades vårahand ryggar och han kollade på mig men jag bara rodnade. Han är väldigt söt om man får säga det själv snygg också. Men han kommer nog aldrig gilla mig tänkte jag. Vi gick in i bilen och begav oss till arean. När vi kom fram hoppade alla ut och gick in. När Justin kom ut på scenen så skrek fansen och man såg på honom att han verkligen gillade det han gjorde. När det blev för varmt frågade jag Melody.

”Vill du gå ut och ta lite luft?” frågade jag och hon nickade.

”Pattie, vi går ut och tar luft” sa jag.

”Var bara försiktiga” sa hon och log varmt och jag nickade. Vi öppnade dörren och den svala luften träffade oss.

”Helvete va varmt det är där inne” sa jag och skrattade. När vi hade stått där ett tag kände jag att vi var iakttagna och helt plötsligt kom det nått över min mun och jag svimmade………….

Jag hade precis avslutat med Baby och nu var jag inne i min loge och bytte om. Dörren öppnades och alla förutom Rose och Melody.

”Vart är Rose och Melody?” frågade jag och alla rykte på axlarna.

”Dom gick ut för det blev för varmt, men det var ett tag sen” sa mamma bakom mig. Jag drog på mig en munkjacka och gick ut men dom var inte där. Det ända jag hittade var två vita dukar jag lukat på dom men det lukta inte gott. Så jag gick in.

”Vad luktar det här?” frågade jag mamma kom fram och lukta.

”Vart hitta du dom?” frågade hon.

”Utan för dörren, vad kan man göra med dom?” sa jag lite förvirrat mamma gick fram och pratade med Caitlin sen satte hon duken framför munnen och näsan och Caitlin svimmade.

”Det kan man göra” sa hon.

”Men var är Rose och Melody?” frågade jag men fick inget svar. Men alla börja gå runt och leta med ingenting spår efter dom. Det vibrera i min fika jag tog upp mobilen och det stog

Melody :)

Hej Justin hoppas du läser men snälla hjälp oss jag och Melody är i nån slags gammal källare i LA tror jag. Det är Joakim som har oss så hjälp! / xoxo Melody och Rose.

Stog det och panik växte för varje ord.

”Mamma!” skrek jag och sprang mot min loge där inne satt hon och några mer.

”Jag fick ett sms” sa jag och räckte fram min mobil.

Jag vakna på något kallt.

”Äntligen är du vaken” sa en bekant röst.

”Joakim vad vill du?” frågade jag och kollade på Rose som låg sängen fast bunden. Jag skulle resa på mig men jag satt också fast.

”Jag och Rose ska ha lite kul, medans du ser på” sa han och linka med ögat men jag kollade bara äcklat på honom.

”Var är jag” sa Rose.

”Med mig” sa Joakim och gick fram till sängen och börja ta sig kläder och samma sak gjorde han på Rose och jag såg hur Roses tårar rann och jag satt helt hjälp lös sen kom jag på att jag hade min mobil så jag knappade in ett meddelande och hoppades at dom hittade oss. Jag väcktes utav att Rose skrek jag kollade snabbt dit men ville inte s det som Joakim gjorde med Rose hon skrek mer och mina tårar börja rinna. När Joakim var klart kläde han på sig och satte på Rose sina underkläder som vanligt. Hon kom tillbaka med mat men Rose ville inte äta så han slog och slog henne. Mina tårar rann ner för kinderna.

Poliserna stog i min loge och kollade på allt vi hade och spårade även smset jag fick.

”Vi har spårat det!” skrek en utav poliserna.

”Vart är dom?” frågade jag. Dom sa det jag Ryan, Christian och Chaz sprang mot bilen och hoppade i. jag starta motorn och körde i väg. När vi var framme stog vi utan för en port jag gick och öppnade tände lampan och kollade runt. Jag hörde hur nån skrek och jag kollade mot en stor dörr vi gick mot dörren och öppnade den tunga dörren och skriken blev allt högre. Vi kollade på varandra och sen började vi gå i korridoren när vi gick blev bara skriken högre och högre för varje steg vi tog.

Vi stog utan för en dörr och där var skriken som högst, jag drog i handtaget men det var låst. Jag tog sats och slog upp dörren där inne fick jag se Melody sitta i ett hörn och tårarna rann ner för hennes kinder. När jag kollade rakt fram så låg Rose i ändas underkläder på en säng fastbunden och Joakim stå framför henne och slog till henne. Bredvid dörren låg det en planka jag tog upp den och slog honom i huvet och han föll i hopp.

”Ring mamma och säg att vi har hittat dom” sa jag till Chaz och han gick i väg.

”Ryan och Christian hjälp Melody” sa jag och dom gick fram och knöt upp repen runt hennes och dom gick ut.  Jag gick fram till Rose och hon var alldeles blodig. Jag knöt upp repen runt henne och lyfte upp henne i min famn hennes ögon lock fladdrade till och hennes ögon öppnades. När hon så han det var jag så öppnade hon munnen.

”You are my Life savior” sa hon och sen stängde hon ögonen och hon somna. Jag gick ut ur korridoren och gick ut ur porten. Jag mötes utav mitt crew och dom kollade på Rose.

”Hon sover bara” sa jag och log. Sen gick jag fram till polisen och dom tog Rose till en ambulans.

Jag gick fram till Melody som satt med dom andra.

”Hej mår du bra?” frågade jag.

”Jag mår bra han rörde mig inte men jag fick sitta och se på vad han gjorde mot Rose” sa hon och tårarna börja rinna.

”Vad gjorde han?” frågade jag.

”Han slog henne och våldtog henne” sa hon och grät sam tidigt.


Hope you like it!!

Detta kapitel får ni för att Sara var snäll och KOMMETERA!!

Så vad händer nu?

KOMMETERA!!!!!!!


ARG!!

Nu när jag gick in och kollade min stastik så såg jag att idag hade jag 22 unika besökare.
MEEEEEN jag har inga kommentarer!!
SERIÖST så svårt är det väll inte?!
Jag kommer allvarligt sluta för att jag ser att jag har unika besökare men INGEN
kommenterar. SÅ om ingen komenterar så lägger jag ner denna blogg.
Och om ni vill ha kapitel 10 så KOMMETERA!!!♥

Life savior - Kapitel 9

”Dom frågade om mina bilar” sa jag uttråkat. Vi gick igenom skol dörrarna och blicken fastna på oss jag gick fram till mitt skåp och öppnade det kollade på schemat suck vi hade NO. Jag tog ut mina böcker och gick till Caitlin som stog med Chaz och Ryan. Sen gick vi vidare till NO salen. När läraren kom in och alla hade satt sig så öppnade han munnen.

”God morgon elever, vi har fått en ny elev till våran klass så du kan komma in” sa hon och igenom dörren kom……….


När jag så vem som kom inte så skrek jag.

(Tänk bara att att hon kommer in)

”MELODY!” skrek jag och sprang fram och krama.

”ROSE!” skrek hon och besvarade min kram.

”Ja nu vet ni hennes namn men du kan väll berätta lite om dig själv” sa Mr. Brown och skratta. Jag gick tillbaka till min plats och Melody börja prata.

”Ja jag är Melody Smith och har precis flyttat från Los Angeles. Och min bästis sitter där” sa hon och peka på mig.

”Okej men du kan sätta dig bredvid och så visar Rose vad vi gör” sa hon och satte sig bredvid mig.

”Vad för dig hit?” frågade jag Melody.

”Joakim är för mycket han är på mig hela tiden” sa hon och suckade.

”Jag ringde och gjorde slut med honom så han är as arg på mig” sa jag och ryste med tanken på vad han kunde göra.

”Han kommer inte nära dig” sa hon och log snett mot mig.

”Hej jag är Chaz” sa Chaz helt plötsligt och log.

”Okej Chaz jag vet att du gillar Melody men du behöver inte skrämma henne” sa jag och flinade då han rodnade.

”Haha, gillar han mig?” frågade Melody.

”Yes” sa jag och båda rodnade stort så jag bröt ut i garv. När dom Caitlin och Company såg dom så börja dom också garva.

”Ni längst bak ut!” skrek Mr. Brown och vi rykt till tog våra böcker och gick ut.

”Bra första dag på skolan, utslängd” sa jag och flina.

”Det är ditt fel” sa hon.

”Så vad ska vi göra?” frågade jag.

”Jag vet inte” sa alla i kör. Vi satte oss på den närmaste bänken och kollade på den tomma korridoren.

”Vad har vi för lektion efter NO?” frågade jag.

”Jag tror vi har SO” sa Ryan.

”Undra vad Justin gör nu” sa jag och kollade på dom andra.

”Vem är Justin?”

”Bieber” sa jag bara.

”Okej” sa hon och jag bara stirra på henne.

”Är det inte nu du typ ska freaka ut eller?” frågade jag.

”Nopp jag har kommit över honom” sa hon och log.

”Jaha det var ju bra att veta” sa jag och det blev tyst igen.

*

Skola dagen hade precis tagit slut och vi var på väg till min bil när Vanessa stoppa oss.

”Vad vill du?” frågade jag.

”Om du tror att du är nån så kan jag bara säga att du har fel” sa hon bitchigt.

”Jag är i alla fall mig själv. Du är ju bara en självupptagen bitch” sa jag lika bitchigt tillbaka och gick förbi henne.

”Det där gjorde du bra” sa Christian.

”Jag vet, jag har min Swag” sa jag och flina.

”Så du kör med din lilla ängel” sa Melody.

”Japp” sa jag och log.

Vi hoppade in i bilen och körde mot mig.

När jag och Alfredo satt och pratade så ringde min mobil. Jag gick fram till mobilen och det stog Scooter

 

( Scooter=fet/Justin=vanlig)

 

Hej det är Justin

 

Hej Justin det är Scooter

 

Jag såg det men är det nått allvarligt

 

Ja först Alfredo måste åka tillbaka till oss

 

Vänta ska säga det.

 

(tillbaka till ”verkligheten”)

 

”Alfredo, Scooter säger att du måste åka hem till mig” sa jag och han nickade och försvann sen hörde jag en bil startas och sen var han borta.

 

(Tillbaka till samtalet)

 

Så vad var det andra och Alfredo är på väg

Vi måste åka tidigare till turnén

 

Okej när då

 

Imorgon men vi kommer hem tidigare

 

Aha men kan Rose och Company komma till oss när vi är i LA

 

Det skulle nog kunna funka

 

Okej men jag kommer lite senare ska prata med dom, för dom kommer nog snart

 

Okej men kom inte försent för du ska packa

 

(Samtalet avslutat)

När vi hade lagt på så öppnades ytterdörren och några kom in.

”Justin vi är hemma” skrek nån och den nån var Rose.

När vi kom innan för dörren så skrek jag.

”Justin vi är hemma” skrek jag och då kom jag på att det lätt som om jag var en mamma så jag bröt ut i garv och alla haka på. Helt plötsligt stog Justin framför oss och flina.

”Hej” sa jag och ställde mig upp.

”Hej” sa han och log snett.

”Juste Justin detta är Melody min bästis från LA” sa jag och pekade mot Melody.

”Hej jag är Justin” sa hon och skacka hand med henne.

Sen gick vi till vardags rummet och jag la mig raklång på soffan och Melody som vanligt satte sig på min rumpa och hoppa och ett stön åkte ur min mun.

”Gå av mig, du väger för mycket” sa jag och skrattade men hoppade av mig.

”Tack da” sa hon och jag slog på teven.

”Juste jag måste åka turnén tidigare en planerat” sa Justin helt plötsligt.

”Va, när?” frågade jag.

”Imorgon” sa han lite dystert jag bytte blickar med resten och innan han visste ordet av det så hade alla hoppat på honom och vi låg på golvet.

 

DAGEN EFTER:

 

Nu stog vi där på flyg platsen för att säga hejdå.

”Hejdå kommer sakna dig buddy” sa Chaz och Ryan i kör och kramades.

När alla hade sakt hejdå såg vi hur han försvann och han var borta men inte för evigt vi ska få åka till LA.

 

TVÅ MÅNADER OCH TVÅ VECKER EFTER:

 

Just nu satt vi på planet på väg till LA och till Justin. Hoppas vi har det kul.

Det spraka i högtalarna och pilotens röst hördes.

Jag ber er vänligt att ni tar på er era säkerhetsbälten för vi går in på landning. Hoppas ni haft en bra resa!

Vi tog på oss våra bälten och vi åkte mot marken. När vi landa tog vi våra saker och gick ut ur planet, när vi kom ut ur gaten kollade vi efter Justin. När jag kollade åt höger så mötes jag utav ett par hasselnöts bruna ögon.¨

Det var ingen mindre än Justin han själv. Jag sa peta på dom andra och peka på Justin och vi börja gå dit när vi kom fram så krama vi om varandra sen gick vi mot bilen. Framme vid hotellet fick jag, Caitlin och Melody dela rum. Jag gick in i rummet och slängde mig på sängen och pusta ut.

 


Hope u like it ;)
Vad tror ni kommer hända i LA?
Kommer hon träffa nån??
Kommentera !!!!
kort jag vet :)

Life savior - Kapitel 8

När jag kom upp till mitt rum slet jag av mig mina kläder och satte på mig ett par shorts, ett linne med tryck som hade stora arm hålor, svarts keps och gråa Supras. När dom kom upp så öppnade Justin munnen först.

”Vad ska vi göra?” frågade Jag.

”Vi kan åka till mig kanske” sa Justin och alla nickade instämmande.

”Men vi måste åka med två bilar” sa jag och killarna gick mot Minglan medans jag och Caitlin skulle ta min ängel.



När vi kom fram till Justin måste Alfredo hört oss för han öppnade dörren och kollade storögt på bilarna. när vi klev ur bilarna så öppna jag munnen. 
"Alfredo du har sätt bilarna förut men ändå reagerar du så här. Varför?" frågade jag. 
"Jag kommer aldrig bli van" sa han och jag skratta. När jag skulle säga nått öppnade Justin munnen. 
"Never Say Never" sa han och flina nöjt åt Alfredo. 
"Ska vi stå har ute hela dan eller?" frågade Caitlin. 
"Nepp nu går vi in" sa Justin. 
"Snygga skor du har Rose är det Justins?" frågade han.
"Nej asso du ska se hon har en typ "hemlig" garderob som är fylld med kepsar och Supras" sa Justin och drömde sig bort. 
"Jag gillar denna brud hon är annorlunda" sa Alfredo och flina. 
"Ja du skulle se idag, hon hade typ bara nit kläder på sig. Hon dissade skolans populäraste tjej och skrek över hela parkeringen" sa Ryan och jag flina stolt. 
"Varför skrek du?" frågade Alfredo. 
"Dom stirra på mig så jag skrek att dom skulle sluta stirra på mig. Och jag lyckades för alla vände bort blicken" sa jag och log åt minnet. När vi kom in så kom Pattie ut i hallen. 
"Gick skolan bra?" frågade hon och vi alla nickade. Vi gick in i köket och sa hej till alla och sen fortsatte vi till Justins rum. När vi kom in så slog vi oss ner på hans säng och prata. 
"Rose varför har du aldrig gjort slut med Joakim?" frågade Caitlin. 
"Har aldrig vågat" sa jag. 
"Men gör det nu da" sa hon. 
"Okej, men jag gör det på mobilen, även om det inte är det snällaste så" sa jag och tog fram mobilen. Jag bläddra fram till Äcklet och tröck på grön lur och sen högtalare.


(Joakim=fet / stil Rose=vanlig)


Nemen är det inte min lilla solstråle.

Nej jag är inte din solstråle. 

Det ska vi bli två om, men vad det nått du ville eller du stör.

Ja jag ville säga att det är slut mellan oss två. 

Haha det var det roligaste jag har hört, men allvarligt vad vill du.

Joakim jag menar det vi är över. Jag älskar inte dig och du älskar inte mig du utnyttjar bara mig. 

När jag kommer till Atlanta ska du få se jag lovar.


Sen avsluta han samtalet och jag bara stirra på telefonen. 
"Caitlin du vet väll att han mena det han kommer komma" sa jag och svalde. 
Justins POV
"Caitlin du vet väll att han mena det han kommer komma" sa Rose och så rädd ut så jag gick fram till henne och krama om henne. 
"Rose glöm inte att vi finns här för dig" sa jag och hon log. 
"Jag är glad som har er" sa Rose och log. "Vi älskar dig också Rose" sa Chaz och hoppa på henne så dom föll till golvet. Ryan och Christian hoppade på dom medans jag och Caitlin höll på att dö av garv. När alla hade klivit av Rose så låg hon bara på golvet och andades för dom hade inte kunnat vars lätta. 
"Ni har ju dödat Rose" sa jag till grabbarna men dom bara flina. 
"Nej jag lever men man kan ju säga att dom inte är lätta iallafall" sa Rose och skratta. Sen kom jag på att jag skulle på turné. 
"Hör ni jag ska på turné om en månad" sa jag. 
"Va kul men hur länge?" frågade Christian. 
"Jag vet inte, fråga aldrig" sa jag. 
"Men det måste du veta dummer" sa Caitlin och slog till mig i bak huvet. 
"Vänta" sa jag och sprang ner. När jag kom ner så satt Scooter med mamma och några andra i köket. 
"Hur länge ska turnén vara? Och vart ska vi?" frågade jag. 
"I tre månader. Vi ska till Sverige, Danmark, Tyskland, Spanien, Frankrike och även Los Angeles även om det inte ligger i Europa. Men du ska även på intervjuer och sånt" sa han och jag kollade på honom och tog in allt han sa.

"Okej" sa jag och sprang upp. Jag öppnade dörren satte mig på sängen.

”Jag ska vara borta i tre månader, vi ska till Sverige, Danmark, Tyskland, Spanien, Frankrike och Los Angeles” sa jag och log stort.

”Nu är jag avundsjuk” sa Rose och muttra lite för sig själv.

”Men ni kanske får komma och hälsa på nån gång under turnén” sa jag och Rose sken upp.

”Hoppas det blir när ni är i LA” sa Rose och log.

”Jag ska vara borta i tre månader, vi ska till Sverige, Danmark, Tyskland, Spanien, Frankrike och Los Angeles” sa Justin och log stort.

”Nu är jag avundsjuk” sa jag och muttra lite för mig själv.

”Men ni kanske får komma och hälsa på nån gång under turnén” sa Justin och jag sken upp.

”Hoppas det blir när ni är i LA men ändå inte” sa jag och log. Jag saknade Melody väldigt mycket men inte Joakim.

”Varför vill du och inte?” frågade Caitlin.

”För att Joakim bor där. Sen varför jag vill dit det är för att Melody bor är” sa jag och log.

”Är Melody snygg?” frågade Chaz när han gjorde det så bröt jag ut i garv.

”Ja hon är snygg” sa jag och flinade.

”Singel?” frågade han och jag nickade bara.

”Hon är min!” skrek han.

”Om du krossar hennes hjärta krossar jag dig” sa jag hårt och han kollade med skräcken i blicken på mig.

Tre timmar senare:

Just nu satt alla hemma hos mig för att sova eftersom jag inte ville vara ensam.

”Ska vi göra som igår med bilarna eller stannar du hos mig?” frågade jag Justin.

”Vet inte, kanske ringer hit Alfredo och nån om jag får” sa han

”Såklart känn dig som hemma” sa jag och log mot honom.

”God natt allihopa” sa jag och sen föll i sömn.

*PIP PIP*

Jävla klocka tänkte jag och stängde av klockan och gick upp.

”Rose vad ska jag ha på mig?” frågade Caitlin bakom mig.

”Kom jag vet vad vi kan ha på oss” sa jag vi tog fram kläderna och satte på oss och varsina Supras.

(Bilden på kläderna)

Sen gick vi för att väcka killarna.

”Shit du fick på Supras på Caitlin” sa Chaz förvånat

”Jag har min egna lilla Swag du vet” sa jag och flinade sen gick vi ner för att äta frukost. Som vanligt åt Chaz jätte mycket men han plocka in allt.

”Hejdå Justin” sa vi alla då vi skulle åka till skolan.

”Hejdå, ses sen” sa han sen satte jag mig vid ratten och Caitlin bredvid mig och vi åkte i väg med min rosa hummer. När vi kom till skolan kollade alla som vanligt på oss men denna gången kom några killar fram till mig.

”Tja jag är Jones och detta är Nick” sa han och pekade på killen bredvid.

”Är det din bil?” frågade Jones som han hette.

”Japp detta är min” sa jag och tänkte precis gå med Nick stoppade mig.

”Men vad hände med den från igår da?” frågade Nick.

”Står i garaget med resten” sa jag.

”Hur många har du ?” frågade Jones förvirrat.

”Nio tror jag” sa jag.

”Shit du har mer än Vanessa” sa Jones.

”Okej kul att veta, men måste dra hejdå” sa jag och gick till dom andra.

”Vad ville dom?” frågade Caitlin.

”Dom frågade om mina bilar” sa jag uttråkat. Vi gick igenom skol dörrarna och blicken fastna på oss jag gick fram till mitt skåp och öppnade det kollade på schemat suck vi hade NO. Jag tog ut mina böcker och gick till Caitlin som stog med Chaz och Ryan. Sen gick vi vidare till NO salen. När läraren kom in och alla hade satt sig så öppnade han munnen.

”God morgon elever, vi har fått en ny elev till våran klass så du kan komma in” sa hon och igenom dörren kom……….


Hope u like it ;)

ja det blev inte så många bilder. och kommetera!!!!

Vem tror ni det är? den nya eleven? gissa på !!

ska börja på nästa nu :)


Life savior - Kapitel 7

 

I won't give up by Jason Marz ( cover by christina grimmie)

”EN GÅNG TILL SLUTA STIRRA OCH SKAFFA ETT LIV NÖRDAR” skrek jag över parkeringen och alla kollade bort. Jag vände mig om och gick till Caitlin och Company som satt och skratta.

”Vadå det är inte artigt att stirra. Och ska ci gå eller rutna?” frågade jag och alla ställde sig upp och vi började gå. Chaz och Ryan kom la sina armar på mina axlar men inte så långe eftersom jag hade nitar på jackan.

”Bra början på skola alla ser upp för dig” sa Chaz.

”Och det gör du med för du sa att jag var bäst” sa jag och flinade.

 


 

”Haha Rose där var du rolig” sa Chaz ironiskt.

”Jag vet” sa jag och flina. När vi kom till portarna till skolan tog jag insatsen och öppnade dörrarna. När jag öppnade kollade alla på mig och jag bara gick med dom andra bakom mig.

”SOM JAG SA PÅ PARKERINGEN HAR NI INGET ANNAT ATT KOLLA PÅ?” skrek jag och alla kollade bort och jag log nöjt. När jag kolla bak på dom andra låg alla och as garva.

”Okej People upp och hoppa vi ska till rektorn” sa jag och flinade efter 5 minuter var alla på ben och vi gick. När vi kom fram till rektorns kontor knacka jag på och fick höra kom in. Jag öppna dörren och gick fram.

”Hej jag ska börja här jag heter Rose O’Mally”

"Å hej jag är Levis Smith din rektor" sa han och log. "Här är ditt skåps numer och schema" fortsatte han. Jag kollade ner på schemat suck matte jag hatar matte. Vi gick ut till korridoren och gick mot mitt skåp som låg i mellan piff och puff (Chaz o Ryan)

”Vad roligt du har skåpet i mellan oss” sa Chaz och flinade stort.

”Ja jag är såååå glad” sa jag och drog ut på å:et och log. Sen gav vi av mot matten när vi kom in vändes alla blickar mot oss. Caitlin och Company gick och satte sig längst bak och jag gick till läraren.

”Hej jag är Rose och jag ska gå i den här klassen” sa jag till henne, hon vände upp blicken till mig och jag tror hon chockade till av mina kläder.

”Hej jag är Emily och din matte lärare” sa hon. När alla va inne och hade satte sig så började hon prata.

”God morgon elever, detta är eran ny klasskamrat. Rose du kan väll säga nåt om dig själv” sa hon.

”Ja jag heter Rose O’Mally flyttade hit i fredags bodde i Los Angeles innan jag flyttade hit, ja jag vet inte vad jag ska säga har ni frågor?” sa jag.

”Har du ingen familj” ropade någon, jag svalde hårt och öppna ögonen och mötte Caitlins oroliga ögon.

”Jo jag har en pappa som heter Jake och just nu vet jag inte vart han är, min mamma Betty hängdes sig när jag var fyra år och jag har inga syskon” sa jag.

”Varför vet du inte var din pappa är?” ropade nån annan. Ops vad ska jag säga?

”Eeeh, han typ bara är borta sen helt plötsligt kommer han tillbaka så han kommer och går” sa jag och svalde.

”Hur visste du att din mamma hängde sig” ropade Vanessa denna gång och hon hån log mot mig.

”Dagen innan hade jag hittat mamma ligga och gråta på golvet men pappa sa att allt var okej så jag gick och la mig, dagen efter så skulle jag gå och kolla om mamma mådde bättre så jag öppnade dörren och jag såg mamma hänga i taket, död” sa jag och blunda. Jag kände hur en tår åkte ner från kinden när jag fick en flash bak sen hur någon kramade om mig. När jag kollade upp såg jag Caitlin och jag brast ut i gråt.

”Vi går ut lite” sa Caitlin till våran lärare och förde ut mig från klassrummet där alla satt stumma. När vi kom ut så gick vi till en bänk och där fick jag lugna ner mig och andas. Vi öppnade dörren och Vanessa skrattade när hon såg mig så jag öppnade min mun.

”Vanessa jag har frågor till dig. Skulle du vilja se din mamma hänga i taket när du var FYRA?! Eller skulle du vilja vara slag en utav din pappa så du blir MEDVETSLÖS?!” skrek/frågade jag. Det blev tyst i klassrummet och hon svarade inte.

”Vad var det jag sa så nästa gång du öppnar din fula käft så tänk dig för” sa jag och log hånfullt åt henne sen gick jag och satte mig bredvid Caitlin och Chaz.

När jag såg Rose prata med Vanessa skolans bitch som Caitlin säger så såg jag hur Caitlin och Company börja as garva så jag gissar att Rose dissa henne. När Vanessa gick så sa hon nånting till dom andra sen börja dom gå mot ingången så jag starta bilen och åkte.

*

När jag kom utan för vårat hus så stängde jag av bilen och gick in. I köket satt alla och dom hade vänt blicken mot mig.

”Vad kom du hem i?” frågade Alfredo.

”En utav Rose bilar” sa jag och flina innan jag visste ordet av det så var Alfredo ute ur huset.

”OMG den är fett snygg ju!” skrek han och då reste sig Kenny och Scooter för att gå ut. När jag kom ut så gick dom runt bilen och kollade på den.

”Denna måste kostat mycket” sa Scooter.

”Antar det, den var ju inte gratis i alla fall” sa jag och rykte på axlarna.

”Juste vi måste prata där inne” sa Scooter så vi gick in och satte oss i soffan.

”Vad gäller det om?” frågade jag.

”Vi ska på turné om en månad” sa Scooter.

”Okej, vart ska vi?” frågade jag.

”Vi ska till Europa” sa Scooter och log.

”Swag” sa jag och log med hela ansiktet.

Tumblr_m0ho54tkjx1rrn49no1_500_large

"SWAG"

”Asså du kommer aldrig sluta säga det där eller hur?” frågade Alfredo.

”Nopp aldrig” sa jag.

”Never Say Never” sa Alfredo och flinade.

”Men det är mitt ord ju” sa jag.

”Mitt med……nu” sa Alfredo och sprang in i köket.

”Okej du är creepy” sa jag.

”PIP PIP”

Jag tog upp mobilen och det stog Rose<3

( Rose = fett stil Justin = vanlig )

Hej Justin vi har slutat nu kan du hämta oss? J

 

Såklart jag kan J

 

Okej vi står på parkeringen J

See you there J

Jag fick inget svara så jag gick in i köket.

”Jag ska åka och hämta Rose och Company i skolan så jag åker nu” sa jag och alla nickade. Jag satte mig i bilen och åkte i väg. När jag kom fram så stog dom där och väntade så jag parkerade och gick ut.

”Hej” sa jag och log.

”Hej snälla kan vi åka jag vill få av mig dom här kläderna” sa Rose med gnällig röst.

”Ska du eller jag köra?” frågade jag.

”JAAAAAAAG!” skrek hon och jag kände brännande blickar i ryggen med jag bara skrattade åt Roses reaktion.

”Kommer ni da?” frågade hon när hon hade satt sig i bilen vi alla nickade och satte oss och Caitlin fick sitta i mitt knä för att vi skulle få plats.

När vi kom hem hoppade Rose ut ur bilen och slet upp dörren tog av sig skorna och sprang upp. När vi kom upp hade hon satt på sig ett par shorts, ett linne med jätte stora arm hålor, en svart keps och ett par gråa Supras.

När jag kom upp till mitt rum slet jag av mig mina kläder och satte på mig ett par shorts, ett linne med tryck som hade stora arm hålor, svarts keps och gråa Supras. När dom kom upp så öppnade Justin munnen först.

”Vad ska vi göra?” frågade Jag.

”Vi kan åka till mig kanske” sa Justin och alla nickade instämmande.

”Men vi måste åka med två bilar” sa jag och killarna gick mot Minglan medans jag och Caitlin skulle ta min ängel.

 


Srry för att ni fick vänta :(

 

Men här är det hoppas ni gillar det :)

Men jag vill ha 5 kommentarer för nästa. Och jag vet inte om det ommer idag eller imoron ;)


Ledsen....

Jag är sååååå ledsen. När jag skrev på kapitlet kom min syrra in och sa att hon behövde datan för att plugga :( Men efter skolan så ska jag skriva klart och kanske skriva kapitel 8 också så stay tuned! :)


LOL

Tumblr_m0iog820k41rr14v9o1_500_large
haha snacka om självsäker ;)

I'm sorry......

Jag är ledsen för en dålig upptadatering ( sämst på att stava ;)) idag ville jag få upp ett kapitel men fick med mig tre läxor och det var mkt att göra. Men jag hoppas på att det kommer ut imoron bror på om jag har fantasi :)


Länkbyte...

ellen om Två saker..:
Länk byte? :)<33

visst, jag skriver in dig direkt! :)

Två saker..

sak ett är att jag kanske får upp et kapitel idag men jag vet inte :/
och  jag blir glad när jag går int på min stastik och ser att jag har många unika besökare,
men det känns inte som det för det är bara två som kommenterar.
Den 29/2 då hade jag 30 st men det märktes inte så SNÄLLA kommentera !! :)

HAPPY BIRTHDAY

HAPPY BIRTHDAY justin 18 år wow!!


RSS 2.0